Nyudviklede tuninger

Audi
Volkswagen
Volvo

Testkøres kommentar :

Det mærkes, at Volvo har designet en helt ny undervogn. Både foran og bagi er alt ændret. Den gamle undervogn med støbejernsdele fra Ford, som var sensitiv overfor motormomentet er udskiftet. Den nye foraksel er konstrueret med dobbelte wishbone aluminiums dele. Nu er der også glasfiber fjedre (som Chevrolet Corvette). Den firehjulsdrevne (AWD) model føles utrolig behagelig at køre rundt i sving og rundkørsler. Den føles næsten som en baghjulstrukket bil. Den hviler på baghjulene og accelererer som en sådan. Med denne kraftfulde optimering får bilen den ydelse som den fortjener.

Tuningsresultat:

211HP

438NM

Effekt skema:

Mere info
Flere frigivelser

Nyheder

Vi gjorde det! Efter en lang periode med hårdt arbejde lykkedes vores ingeniører til tune Volvos V90 D5 med resultater som vi ikke turde håbe på. Målingerne og de samlede resultater er i gang, men de officielle værdier er ikke sat endnu. Men der er ingen tvivl om, at dette gennembrud vil åbne op for udvikling af tuning kits til alle modeller i 90-serien. Hold dig opdateret om udviklingen ved at følge BSR på Facebook.

Vi fortsætter med at udvide vores sortiment og tilbyder nu standard reservedele til bilen. Vi tilbyder mere end 7000 dele, der dækker flere hundrede tusinde bilvarianter. Webshoppen er blevet redesignet og gjort mere brugervenlig for at skabe en god shoppingoplevelse, hvor den nemt finder de rigtige reservedele til din bil. Hvis du er i tvivl om noget, er vi nu også direkte tilgængelige via den nye live chat på hjemmesiden. Vi vil fortsætte med at vokse dag for dag med det formål at skabe et komplet sortiment, der dækker så mange biler som muligt. 

Ventetiden er forbi - vores udviklere har afsluttet løsningen til Volvos nye VEA-motorer. Vi kan nu tilbyde tuningkits til de fleste af de nye Volvo's (fra 2015 og fremefter), uanset ​brændstoftype. Den totale effektstigning for T2, T3 og T4 motoren er 236 hk, mere end 100 ekstra hestekræfter til T2 motoren. Som på dieselbiler, deler benzinvarianterne den samme solide og overdimensionerede konstruktion, som gør dem særligt godt designet til at håndtere den effektforøgelse vi har udviklet. Som altid, er alle vores tuningkits skræddersyet til den specifikke motoroption, fremdriftssystem og undervogn, således at intet er udfordret i motor og gearkasse, eller at enhver uholdbar slid vil være forårsaget på grund af den øgede effekt. Find tuningerne her 

Nu udvider vi ​​BSR webshop med flere standard bremser samt diverse reservedele. Vi har fyldt butikken med bremsedele, skiver, kølere, intercoolere og meget mere til næsten 50.000 bilvarianter. Vores standardprodukter er af samme kvalitet som dine gamle originale reservedele og grundigt afprøvet. Se mere under kategorien bremser og kategorien motordele her 

Succesen på Volvo's nye VEA-motorer har åbnet veje for endnu større fremskridt med kraftfulde tuningkits til de 5-cylindrede dieselmotorer fra 2010 og nyere. Vi er nu glade for at tilbyde den nye Stage 1+ tuningssoftware med en samlet effekt på 282 hk, uanset den oprindelige effekt af D3, D4 og D5 motorer. Som altid, er alle vores tuningkits skræddersyet til den specifikke motor, fremdriftssystem og undervogn for at sikre, at der ikke forekommer uholdbart slid på grund af den øgede effekt. Volvos motorer i kombination med deres solide og ofte overdimensionerede dele, er særligt godt bygget til at håndtere den nye effektforøgelse. Se vores hjemmeside for effektdiagrammer og andre oplysninger.

Se det her 

Nyheder aktive
Tæt
Tæt