INFORRMATION - VW'S "DIESEL SKANDALE"

UPDATE - VW

Det er et stykke tid siden den store skandale, der afslørede en enorm og systematisk svindel med emissionstest på Volkswagens dieselbiler. Der er sket meget siden da, og udviklingen af ​​VAG (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) for at få styr på dette, og derfor frigiver de mange softwareopdateringer i øjeblikket. For at få det korrekt og sikre køreoplevelsen som før den var igennem softwareændringer, har det vist sig at være tæt på umuligt, og mange VW's kunder er meget skuffede. Opfattelsen er, at den nye software har en negativ indvirkning på ydeevnen og køreoplevelsen. Derfor anbefaler vi bilejere, der er berørt, at vente med opdateringer indtil VAG udgiver en software, som ikke har en negativ indvirkning på bilernes køreoplevelse.

Hvis du vil have mere information, anbefaler vi, at du forbliver opdateret via troværdige online fora og andre kommunikationskanaler, hvor forbrugerne vurderer udgivne softwareopdateringer. Svensk magasin Teknikens Värld har undersøgt og skrevet meget om dette:

ARTIKEL 

BSRs software er altid baseret på den software version, som bilen havde, da den blev indstillet og bliver nedgraderet til ældre versioner.

Udgivet: 2017-07-10

Luk
Luk