Nu er den her - tuning til Volvos nye generation VEA-motorer!

Its here – tuning for Volvos new generation VEA-engines!

Efter flere års forskning og udvikling annoncerer vi nu stolt nogle unikke tuninger til Volvo´s nye generation af VEA dieselmotorer. De nye tuningkits er anderledes end alt andet på markedet og lover en "hard to beat" effektforøgelse. Dette fortsætter vores linje som den markedsleder, der sætter milepæle i branchen.

Volvo er et af de mærker, der har været en stor del af grundlaget for BSR’s succeshistorie, så presset og efterspørgslen til at levere tuninger til Volvos VEA-motorer har været enorme.

Siden 2014, både i vores laboratorium og i de dybe svenske skove, har vores ingeniører forsket i at udvikle potentialet til den nye generation af drivlinje. Resultatet er en ekstraordinær dokumenteret effektforøgelse, der overgår hvad der er tilgængeligt på markedet. VEA-motorer i kombination med Volvos stærke og overdimensionerede dele, er særligt godt til at håndtere den effektforøgelse der er blevet udviklet. Som altid er BSR tuningkits skræddersyet til den specifikke motortype, drivlinje og chassis, så det ikke udfordrer noget i bilens opbygning eller giver en uholdbar slitage på grund af den øgede effekt.

Den ekstraordinære effektforøgelse har ført til, at en stor del af projektets fokus har været at give bilerne den rigtige køreoplevelse under alle mulige scenarier og justere tuningerne til at undgå øget slid. Dette, kombineret med grundlæggende forhold i motoren, gør bilens adfærd stabil under alle forhold. D2, D3 og D4 motorer er de første til at blive frigivet. D5 samt benzinmotorerne vil blive frigivet senere. Når softwaren er blevet indlæst i bilen hos BSR kan man skifte fra original til tunet så ofte man ønsker, ved at bruge den håndholdte PPC enhed.

"VEA motoren virkede lovende fra start, men for at opnå så gode resultater var arbejdet større end vi forventede. Det har været en stor udfordring for vores teknikere at få det rigtige samspil mellem alle parametre og detaljer. Men i ægte BSR ånd, har vi formået at skabe noget helt unikt. Det føles som om vi har frigivet sjælen i ​​motoren, hvad den blev bygget til - dens indre bæst".

Stefan Olsson, CEO - BSR Svenska AB

Video 

Tuningkits 

D2
BSR trin1:
+57 hk, +83 nm

D3 
BSR trin1:
+54 hk, +103 nm

D4 
BSR trin1:
+47 hk, +92 nm

BSR trin1+:
+67 hk, +107nm

BSR trin3:
+75 hk, +107nm

Udgivet: 2016-09-29

Luk
Luk