Seat Ateca 1.4TSI 150hp 2016

  • Kraft
  • FAQ

Kraft

Original

151

BSR

170

+ 19 HK

Moment

Original

258

BSR

307

+ 49 NM

Effekt skema
Acceleration
Interval
Gear
Original
BSR
%
80-120km/h
3
*
*
13%
80-140km/h
4
*
*
15%
100-150km/h
4
*
*
15%

Gennemsnitlig effektforøgelse 2100-6000rpm: 19.2Hp 15.2%

* Testet på lignende bilmodel udstyret med samme motor

Tuningerne passer alle drivlinietyper. (f.eks. 2WD, 4WD, man, aut, DSG). Softwaren er tilpasset den enkelte drivlinietype

Til biler med CZEA motor

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Hvis du stadig har fabriksgaranti på din bil, så indgår der 1 års motorgaranti i købet af en tuning hos os. Garantien udløber 1 år efter købsdatoen for tuningen, 4 år fra 1. registreringsdato eller ved at bilen har kørt 120.000 km., (selvom der ikke er gået 1 år siden købsdatoen for tuningen).
Bilsyn har ingen mulighed for at kontrollere, om bilen er tunet eller original.
BSR har stor viden og lang erfaring med at dimensionere moment og effekt, så det ikke indebærer nogen risiko for motorens holdbarhed og heller ikke for at transmission og kobling belastes for hårdt. Det er også yderst vigtigt, at momentet sænkes i kritiske øjeblikke som f.eks ved gearskifte med automatgear, og BSR tuninger har derfor mindre momentbegrænsninger indlagt i de forskellige gear. Softwaren er unikt tilpasset hver gearkasse, uanset om det er en 2WD, 4WD, manuel, automatgear, DSG o.s.v.
Ved kun at udnytte mereffekten, når det virkelig behøves, og få fordel af det forbedrede moment – dvs. en form for ”ubevidst økokørsel” – kan det gennemsnitlige brændstofforbrug mindskes nogle procent i forhold til original med en BSR tuning. Vi dokumenterer ikke brændstofforbruget, men rigtig mange af vores kunder siger, at bilen nu kører 10-20% længere på literen, når de kører på samme måde, som før optimeringen.
Vi har hos BSR Danmark aldrig hørt om kunder, der er blevet konfronteret med at bilen er eller har været tunet. Mange værksteder kan se en flashcounter med deres diagnosetester. Ved en softwareopdatering (også en tuning), vil denne normalt også blive opdateret. Såfremt værkstedet har noteret, hvad den stod på sidst, kan der opstå mistanke om tuning. BSR teknik har dog sørget for, at vores PPC enhed ikke opdaterer denne flashcounter. Derudover giver en BSR tuning ikke højere emissionsværdier (forurening), hvilket gør, at bilen uden problemer kan synes i tunet tilstand.

Hvis du ønsker at opgradere din software til næste trin, skal du skrive til os på salg@bsr-tuning.dk.

Vi sender dig derefter et betalingslink via e-mail, og når dette er betalt, ændrer vi din PPC til den softwaretrin du har valgt. Du skal derefter synkronisere PPC enheden med din PC for at downloade den nye software og derefter kan bilen tunes med den nye software.

Prisliste PPC

Trin 1 til Trin 3                 1.200 kr

Trin 1 til Trin 1+               2.095 kr

Trin 3 til Trin 1                    400 kr

Trin 1/3 til Trin 4/5          Kontakt BSR 


Når du opgraderer til et trin, hvor der indgår en anden hardware (eks. Trinsats 3,4,5), anbefaler vi, at du bruger den hardware, som er i den sorte rude under de respektive trinsatser.


Køb

Vælg PPC alternativ:

1.395,-

Bemærk! Ved at udelukke PPC enheden er prisen reduceret med 1.695 kr.

0,- Skal returneres

Når PPC ikke er inkluderet i tuningen, vil denne blive udført med en udlånt PPC enhed, der er sendt til dig midlertidigt. Denne PPC skal derefter returneres til BSR i bedste stand indenfor 14 dage. Du betaler for både PPC (1.395,-) og BSR Performance Software (3.995,-), og når BSR har modtaget PPC retur, vil du blive krediteret med 1.395,-. Fragtomkostniger og BSR tuning garanti er ikke inkluderet i prisen.

Flyt PPC til anden bil

Hvis du allerede har en PPC

Hvis du allerede har en PPC 3-enhed, kan du flytte denne til en anden bil og spare kr. 1.695,- incl. moms på den nye tuning. Denne flytning af PPC kan du nemt selv foretage på internettet via din login på din adminside. Ved flytning ophører supporten på den gamle bil

Tuning kits indeholder:

BSR Performance Software
BSR Badge
Hurtig levering
Sikker betaling
Montering tilbydes
Tæt
Tæt