BMW 318d 150Hp 2015-2017

  • Kraft
  • FAQ

Kraft

Original

156

BSR

192

+ 36 HK

Moment

Original

329

BSR

401

+ 72 NM

Effekt skema
Acceleration
Interval
Gear
Original
BSR
%
80-120km/h
5
6.84s
5.59s
18%
80-140km/h
6
13.35s
11.02s
17%
100-150km/h
6
12.35s
9.94s
20%

Gennemsnitlig effektforøgelse 1600-4400rpm: 26.5Hp 20.6%

Tuningerne passer alle drivlinietyper. (f.eks. 2WD, 4WD, man, aut, DSG). Softwaren er tilpasset den enkelte drivlinietype

Hastighedsbegrænsning ændret til 250 km/t

Til biler med B47D20 motor

Tuning af denne bilmodel foretages som en seriel programmering direkte i styreboksen.Dette tager ca. 2-3 timer. Kontakt BSR Danmark for bestilling af tid.
4242 0900 eller salg@bsr-tuning.dk

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Hvis du stadig har fabriksgaranti på din bil, så indgår der 1 års motorgaranti i købet af en tuning hos os. Garantien udløber 1 år efter købsdatoen for tuningen, 4 år fra 1. registreringsdato eller ved at bilen har kørt 120.000 km., (selvom der ikke er gået 1 år siden købsdatoen for tuningen).
Bilsyn har ingen mulighed for at kontrollere, om bilen er tunet eller original.
BSR har stor viden og lang erfaring med at dimensionere moment og effekt, så det ikke indebærer nogen risiko for motorens holdbarhed og heller ikke for at transmission og kobling belastes for hårdt. Det er også yderst vigtigt, at momentet sænkes i kritiske øjeblikke som f.eks ved gearskifte med automatgear, og BSR tuninger har derfor mindre momentbegrænsninger indlagt i de forskellige gear. Softwaren er unikt tilpasset hver gearkasse, uanset om det er en 2WD, 4WD, manuel, automatgear, DSG o.s.v.
Ved kun at udnytte mereffekten, når det virkelig behøves, og få fordel af det forbedrede moment – dvs. en form for ”ubevidst økokørsel” – kan det gennemsnitlige brændstofforbrug mindskes nogle procent i forhold til original med en BSR tuning. Vi dokumenterer ikke brændstofforbruget, men rigtig mange af vores kunder siger, at bilen nu kører 10-20% længere på literen, når de kører på samme måde, som før optimeringen.
Vi har hos BSR Danmark aldrig hørt om kunder, der er blevet konfronteret med at bilen er eller har været tunet. Mange værksteder kan se en flashcounter med deres diagnosetester. Ved en softwareopdatering (også en tuning), vil denne normalt også blive opdateret. Såfremt værkstedet har noteret, hvad den stod på sidst, kan der opstå mistanke om tuning. BSR teknik har dog sørget for, at vores PPC enhed ikke opdaterer denne flashcounter. Derudover giver en BSR tuning ikke højere emissionsværdier (forurening), hvilket gør, at bilen uden problemer kan synes i tunet tilstand.

Hvis du ønsker at opgradere din software til næste trin, skal du skrive til os på salg@bsr-tuning.dk.

Vi sender dig derefter et betalingslink via e-mail, og når dette er betalt, ændrer vi din PPC til den softwaretrin du har valgt. Du skal derefter synkronisere PPC enheden med din PC for at downloade den nye software og derefter kan bilen tunes med den nye software.

Prisliste PPC

Trin 1 til Trin 3                 1.200 kr

Trin 1 til Trin 1+               2.095 kr

Trin 3 til Trin 1                    400 kr

Trin 1/3 til Trin 4/5          Kontakt BSR 


Når du opgraderer til et trin, hvor der indgår en anden hardware (eks. Trinsats 3,4,5), anbefaler vi, at du bruger den hardware, som er i den sorte rude under de respektive trinsatser.


Tidsbestilling

Tuning kits indeholder:

BSR Performance Software
BSR Badge
Hurtig levering
Sikker betaling
Montering tilbydes
Tæt
Tæt