Volvo V60 D3 150hp 2016-2018

Testkøres kommentar:

Det overdimensionerede motorophæng, svinghjul, kobling og drivlinie har gjort denne model ideel til tuning. BSR software giver et helt andet acceleration og ændrer egenskaberne af bilen totalt. Det er nu sjovt at køre og den føles rigtig hurtigt. Den tunge og klodsede fornemmelse, som nogle store dieselbiler giver, findes ikke længere. Nu giver motoren direkte respons uden forsinkelser, selv ved lavere omdrejninger.

  • Kraft
  • FAQ
  • HVORDAN TUNER JEG MIN BIL

Kraft

Original

158

BSR

250

+ 92 HK

Moment

Original

359

BSR

515

+ 156 NM

Effekt skema

Passer ikke 4WD

Hastighedsbegrænsning ændret til 250 km/t

Til biler med D 4204 T4 motor

Tuningen er udført med PPC3, men første gang skal skal bilens styreboks udlæses hos BSR Danmark. Kontakt BSR Danmark for bestilling af tid.
4242 0900 eller salg@bsr-tuning.dk

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Skriv til os, så mailer vi dig dit brugernavn og et nyt password.
Som PPC-kunde får du opdateringer uden beregning, så længe du har en gældende tuningsgaranti. Opdateringerne kommer, når eksempelvis bilfabrikanten ændrer på originalsoftware eller foretager generelle forbedringer. Hvis der er væsentlige forbedringer, vil du få besked om dette via e-mail.

Ja. Du kan lave en ”Change Car” via din PPC-side og det log-in som du har fået på mail. Der har du mulighed for at flytte din PPC3 til en anden bil og dermed kun betale for softwaren. Bemærk, at PPC’en derefter ikke kan benyttes til den gamle bil.

Del:
Køb

Vælg PPC alternativ:

PPC3

1.495,-

Close Bemærk! Ved at udelukke PPC enheden er prisen reduceret med 1.495 kr.
låne PPC

0,- Skal returneres

Når PPC ikke er inkluderet i tuningen, vil denne blive udført med en udlånt PPC enhed, der er sendt til dig midlertidigt. Denne PPC skal derefter returneres til BSR i bedste stand indenfor 14 dage. Du betaler for både PPC (1.495,-) og BSR Performance Software (5.195,-), og når BSR har modtaget PPC retur, vil du blive krediteret med 1.495,-. Fragtomkostniger og BSR tuning garanti er ikke inkluderet i prisen.
Flyt PPC til anden bil

Flyt PPC til anden bil

Hvis du allerede har en PPC

Hvis du allerede har en PPC 3-enhed, kan du flytte denne til en anden bil og spare kr. 1.495,- incl. moms på den nye tuning. Denne flytning af PPC kan du nemt selv foretage på internettet via din login på din adminside. Ved flytning ophører supporten på den gamle bil

Tuning kits indeholder:

BSR Performance Software BSR Performance Software
BSR Badge BSR Badge
Hurtig levering
Sikker betaling
Montering tilbydes
Tæt
Tæt