AKTUELLE KAMPAGNER

Luk
Log ind
Log ind
Ny kunde?
Glemt password ?

Miljø

BSR har en stor miljømæssig forpligtelse med det formål at reducere den negative miljøpåvirkning med hensyn til produkter og i vores samlede drift, og vi har fået miljøbeviset fra de lokale myndigheder (Växjö Kommune). I flere projekter udfører BSR aktiv forskning i omstilling til alternative brændstoffer. BSRs projekter viser, at ved korrekt udførelse af tuning og optimering for hver brændstofkvalitet, kan der opnås større effekt, samtidig med at de overholder EU-standarder for udstødnings- / emissionsværdier. 


BSR har siden 1997 arbejdet aktivt for at påvirke de svenske myndigheder til at gennemføre forbedringer i lovgivningen, blandt andet i vores rolle som henvisningsorgan for "Exhaust Cleaning 2000". Målet er at etablere et certificeringssystem for tilbehør og tuningssystemer, som også støttes af Special Trafikudvalget og Det Svenske Miljøministerium. En kort beskrivelse af vores omfattende arbejde findes i arkivet "aktuelt." Denne information er dog kun tilgængelig på svensk sprog. Vores bestræbelser har i løbet af 2005 ført til handlinger fra Svenske Vejstyrelsen, der på vegne af regeringen fremlagde forslag om omstilling af køretøjer til alternative brændstoffer. Forslaget blev præsenteret den 1. oktober 2005 og er behandlet af Parlamentet i 2006 og 2007. 


BSR er en del af et større EU-projekt - BEST (Bioethanol for bæredygtig transport) - der begyndte i begyndelsen af ​​2006. Projektet omfatter en række ethanol-køretøjsprojekter. BSR støtter flere miljøorganisationer og giver et årligt bidrag som "corporate sponsor"

Luk
Luk