AKTUELLE KAMPAGNER

Luk
Log ind
Log ind
Ny kunde?
Glemt password ?

Support / FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ved køb af BSR’s tuning indgår 1 års motorgaranti hvis bilen er yngre end 4
år og har kørt mindre end 120.000 km. Denne garanti kan forlænges op til max 4
år eller 120.000 km. Læs mere om vores motorgaranti her. Læs mere om vores motorgaranti her. 


Bilsyn har ingen mulighed for at kontrollere, om bilen er tunet eller original.
BSR har stor viden og lang erfaring med at dimensionere moment og effekt, så det ikke indebærer nogen risiko for motorens holdbarhed og heller ikke for at transmission og kobling belastes for hårdt. Det er også yderst vigtigt, at momentet sænkes i kritiske øjeblikke som f.eks ved gearskifte med automatgear, og BSR tuninger har derfor mindre momentbegrænsninger indlagt i de forskellige gear. Softwaren er unikt tilpasset hver gearkasse, uanset om det er en 2WD, 4WD, manuel, automatgear, DSG o.s.v. Læs mere her om hvordan vi udvikler vores tuninger. 
Ved kun at udnytte mereffekten, når det virkelig behøves, og få fordel af det forbedrede moment – dvs. en form for ”ubevidst økokørsel” – kan det gennemsnitlige brændstofforbrug mindskes nogle procent i forhold til original med en BSR tuning. Vi dokumenterer ikke brændstofforbruget, men rigtig mange af vores kunder siger, at bilen nu kører 10-20% længere på literen, når de kører på samme måde, som før optimeringen.
Vi har hos BSR Danmark aldrig hørt om kunder, der er blevet konfronteret med at bilen er eller har været tunet.

Mange værksteder kan se en flashcounter med deres diagnosetester. Ved en softwareopdatering (også en tuning), vil denne normalt også blive opdateret. Såfremt værkstedet har noteret, hvad den stod på sidst, kan der opstå mistanke om tuning. BSR teknik har dog sørget for, at vores PPC enhed ikke opdaterer denne flashcounter. Derudover giver en BSR tuning ikke højere emissionsværdier (forurening), hvilket gør, at bilen uden problemer kan synes i tunet tilstand.
Kan du ikke finde din bilmodel på listen så fortvivl ikke. Vi kan muligvis godt tune den alligevel. Send os registreringsnummeret på bilen her . Så kommer vi hurtigt tilbage til dig.
Forskellen på en trin1 og en trin2 tuning er, at der medfølger en sportsudstødning ved en trin2 tuning. Der er ingen dokumenteret effektmæssig forskel, men dog plejer det at give et par ekstra Hk med e sportsudstødning.

En BSR tuning er baseret på at BSR’s udviklingsafdeling har haft en bilmodel magen til din i 4-5 arbejdsdage. Normalt går der 3 dage med test på rullefelt og 1-2 dage med testkørsler. BSR tror på, at denne udviklingsproces er bedre end et par timer på et rullefelt. Da vi ikke tilbyder rullefelt som dokumentation for effektforøgelsen, så tilbyder vi to timers prøvekørsel. Derudover opfordrer vi til, at man foretager måling af mellemaccelerationer før og efter tuningen. Bemærk at vi oplyser procentvise forbedringer i mellemaccelerationerne. De effektforbedringer står vi inde for, såfremt bilen er i ordentlig stand. Læs evt. mere om hvordan vi udvikler vores tuninger her.

Hvis du ønsker at opgradere din software til næste trin, skal du skrive til os på salg@bsr-tuning.dk.

Vi sender dig derefter et betalingslink via e-mail, og når dette er betalt, ændrer vi din PPC til den softwaretrin du har valgt. Du skal derefter synkronisere PPC enheden med din PC for at downloade den nye software og derefter kan bilen tunes med den nye software.

Prisliste PPC

Trin 1 til Trin 3                 1.500 kr

Trin 1 til Trin 1+               2.095 kr

Trin 3 til Trin 1                    400 kr

Trin 1/3 til Trin 4/5          Kontakt BSR 


Når du opgraderer til et trin, hvor der indgår en anden hardware (eks. Trinsats 3,4,5), anbefaler vi, at du bruger den hardware, som er i den sorte rude under de respektive trinsatser.Hvis værkstedet overskriver den tunede software med en original software,
kan du med PPC enheden indlæse en tunet version igen, samtidig med at du
beholder de opdateringer som værkstedet har lavet. Dvs. at bilen altid vil være
tunet på den nyeste version. Hvis du har købt tuningen med en låne PPC, skal du
tilkøbe PPC enheden for at tune din bil igen på den nyeste version.

Du
forbinder vores håndholdte PPC-enhed til bilens diagnosestik. Efter et par
tastetryk er bilen tunet og klar til brug. Diagnosestikket er normalt placeret
under rattet og er den kontakt, som værkstedet bruger til for eksempel
fejlfinding af bilen. Ved PPC kan du derefter køre din bil tilbage til original
eller sætte tuning igen så ofte det passer dig. Hvis værkstedet f.eks.
overskriver tuningen med en opdateret software fra producenten, kan du nemt genindlæse
en tunet fil, som også indeholder de opdateringer, som værkstedet har indlæst. Traditionelt
er motorer optimeret ved at udskifte en chip (deraf navnet "chiptuning")
i styreenheden, men i dag er det ikke nødvendigt. Her kan du læse mere om PPC-enheden. 


Alle BSR's tuninger er baseret på, at vores udviklingsafdeling har haft den pågældende bilmodel i 5 arbejdsdage, hvor der bl.a. sikres, at forureningsværdierne ikke øges. Ved BSR's tuninger opnås større effekt, samtidig med, at de overholder EU-standarder og udstødnings- og emmisionsværdier.

BSR støtter flere miljøorganisationer og giver et årligt bidrag som "corporate sponsor"Lukning af EGR-ventil vil medføre, at bilen udleder mere CO2. Dette er ikke noget BSR er interesserede i at bidrage til. 

En BSR tuning giver derfor ikke mulighed for lukning af EGR-ventil, da det er vigtigt for os at sikre, at vores tuninger ikke forurener mere end original.

Kontakt os

BSR Danmark
Pilehøj Vænge 8A
3460
Birkerød

PPC-relaterede spørgsmål

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Skriv til os, så mailer vi dig dit brugernavn og et nyt password.
Som PPC-kunde får du opdateringer uden beregning, så længe du har en gældende tuningsgaranti. Opdateringerne kommer, når eksempelvis bilfabrikanten ændrer på originalsoftware eller foretager generelle forbedringer. Hvis der er væsentlige forbedringer, vil du få besked om dette via e-mail.

Ja. Du kan lave en ”Change Car” via din PPC-side og det log-in som du har
fået på mail. Der har du mulighed for at flytte din PPC3 til en anden bil og
dermed kun betale for softwaren. Bemærk, at PPC’en derefter ikke kan benyttes
til den gamle bil.

Luk
Luk