Support / FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du stadig har fabriksgaranti på din bil, så indgår der 1 års motorgaranti i købet af en tuning hos os. Garantien udløber 1 år efter købsdatoen for tuningen, 4 år fra 1. registreringsdato eller ved at bilen har kørt 120.000 km., (selvom der ikke er gået 1 år siden købsdatoen for tuningen).
Bilsyn har ingen mulighed for at kontrollere, om bilen er tunet eller original.
BSR har stor viden og lang erfaring med at dimensionere moment og effekt, så det ikke indebærer nogen risiko for motorens holdbarhed og heller ikke for at transmission og kobling belastes for hårdt. Det er også yderst vigtigt, at momentet sænkes i kritiske øjeblikke som f.eks ved gearskifte med automatgear, og BSR tuninger har derfor mindre momentbegrænsninger indlagt i de forskellige gear. Softwaren er unikt tilpasset hver gearkasse, uanset om det er en 2WD, 4WD, manuel, automatgear, DSG o.s.v.
Ved kun at udnytte mereffekten, når det virkelig behøves, og få fordel af det forbedrede moment – dvs. en form for ”ubevidst økokørsel” – kan det gennemsnitlige brændstofforbrug mindskes nogle procent i forhold til original med en BSR tuning. Vi dokumenterer ikke brændstofforbruget, men rigtig mange af vores kunder siger, at bilen nu kører 10-20% længere på literen, når de kører på samme måde, som før optimeringen.
Vi har hos BSR Danmark aldrig hørt om kunder, der er blevet konfronteret med at bilen er eller har været tunet.

Mange værksteder kan se en flashcounter med deres diagnosetester. Ved en softwareopdatering (også en tuning), vil denne normalt også blive opdateret. Såfremt værkstedet har noteret, hvad den stod på sidst, kan der opstå mistanke om tuning. BSR teknik har dog sørget for, at vores PPC enhed ikke opdaterer denne flashcounter. Derudover giver en BSR tuning ikke højere emissionsværdier (forurening), hvilket gør, at bilen uden problemer kan synes i tunet tilstand.
Alle de tuninger, vi kan tilbyde, er listede under tuninger på vores hjemmeside. Ønsker du information om nye tuninger, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Se også fanebladet ”projektbiler søges” om din bil er en model, som vores udviklingsafdeling søger. Du er også velkommen til at sende en mail.
Forskellen på en trin1 og en trin2 tuning er, at der medfølger en sportsudstødning ved en trin2 tuning. Der er ingen dokumenteret effektmæssig forskel, men dog plejer det at give et par ekstra Hk med e sportsudstødning.

En BSR tuning er baseret på at BSR’s udviklingsafdeling har haft en bilmodel magen til din i 4-5 arbejdsdage. Normalt går der 3 dage med test på rullefelt og 1-2 dage med testkørsler. BSR tror på, at denne udviklingsproces er bedre end et par timer på et rullefelt. Da vi ikke tilbyder rullefelt som dokumentation for effektforøgelsen, så tilbyder vi to timers prøvekørsel. Derudover opfordrer vi til, at man foretager måling af mellemaccelerationer før og efter tuningen. Bemærk at vi oplyser procentvise forbedringer i mellemaccelerationerne. De effektforbedringer står vi inde for, såfremt bilen er i ordentlig stand. Læs evt. mere om hvordan vi udvikler vores tuninger her.

Hvis du ønsker at opgradere din software til næste trin, skal du skrive til os på salg@bsr-tuning.dk.

Vi sender dig derefter et betalingslink via e-mail, og når dette er betalt, ændrer vi din PPC til den softwaretrin du har valgt. Du skal derefter synkronisere PPC enheden med din PC for at downloade den nye software og derefter kan bilen tunes med den nye software.

Prisliste PPC

Trin 1 til Trin 3                 1.500 kr

Trin 1 til Trin 1+               2.095 kr

Trin 3 til Trin 1                    400 kr

Trin 1/3 til Trin 4/5          Kontakt BSR 


Når du opgraderer til et trin, hvor der indgår en anden hardware (eks. Trinsats 3,4,5), anbefaler vi, at du bruger den hardware, som er i den sorte rude under de respektive trinsatser.Kontakt os

BSR Danmark
Pilehøj Vænge 8C
3460
Birkerød

PPC-relaterede spørgsmål

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Skriv til os, så mailer vi dig dit brugernavn og et nyt password.
Som PPC-kunde får du opdateringer uden beregning, så længe du har en gældende tuningsgaranti. Opdateringerne kommer, når eksempelvis bilfabrikanten ændrer på originalsoftware eller foretager generelle forbedringer. Hvis der er væsentlige forbedringer, vil du få besked om dette via e-mail.
Tæt