AKTUELLE KAMPAGNER

Luk
Log ind
Log ind
Ny kunde?
Glemt password ?

PPC 3


Om PPC'en

  • Med vores unikke PPC 3 kan du nemt og hurtigt tune bilen selv uden at åbne motorhjelmen. Den håndholte enhed tilsluttes OBD-stikket, og med et par tryk på knapperne på PPC'en, vil din bil være tunet på få minutter. Du kan også vælge at aftune bilen lige så hurtigt. Vi gør opmærksom på at der skal tilsluttes batterilader på min. 15A inden bilen programmeres.

  • PPC'en er let at bruge. Den har en stor LCD skærm og et flot design. Brugerinterfacet er forbedret med intuitive menuer med mulighed for valg af flere sprog, bl.a. dansk. Under programmeringen er der beskrivende tekst, der gør det hele nemt og bekymringsfrit. Selve programmering vises med en procentbjælke, der viser hvor langt den er kommet. Hardwaren i PPC 3 er mere kraftfuld og giver hurtigere kommunikation med bilen.

  • Med PPC'en og det medfølgende program PPC sync har du altid tilgang till den seneste software til din bil. Det kan f.eks. benyttes, hvis dit værksted har lagt ny software i din bil.

Flyt PPC'en til en anden bil:

  • Hvis du allerede har købt en PPC 3-enhed, kan du flytte denne til en anden bil og spare PPC'ens pris på kr. 1.695,- incl. moms på den nye tuning.  Denne flytning af PPC kan du nemt selv foretage på internettet via din login på din adminside. Ved flytning ophører supporten på den gamle bil.

Købe eller låne PPC?

  • Når du køber en PPC tuning, kan du vælge, om du vil købe PPC enheden, eller om du vil bruge en låne-PPC. Hvis du fravælger PPC-enheden ved køb at en tuning, vil prisen blive reduceret med kr. 1.695,-. Tuningen vil i så fald ske ved, at du i stedet låner PPC’en, og du efter installation af tuningssoftwaren returnerer den til os. PPC’en skal returneres til os inden 14 dage. I indkøbsvognen betaler du for både PPC og tuningssoftwaren, og når vi har modtaget PPC’en retur, krediterer vi dig kr. 1.695,- incl. moms. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker PPC-enheden, kan denne når som helst tilkøbes for kr. 1.695,- incl. moms.

  • Fordelen ved at du køber PPC'en, er trygheden ved at du altid kan gå tilbage til bilens originalindstillinger samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Derudover kan du altid lægge tuningssoftwaren på bilen igen, hvis dit værksted har lagt ny software på bilen og dermed overskrevet tuningssoftwaren. Hvis du fravælger at købe PPC og du på et senere tidspunkt ønsker bilen aftunet eller gentunet, vil det kræve at du på dette tidspunkt køber PPC enheden.


Manualer
Manual til PPC kan du hente her på dette link.


Luk
Luk