Volvo S90 D3 150Hp 2016-2018

Testkøres kommentar:

Det mærkes, at Volvo har designet en helt ny undervogn. Både foran og bagi er alt ændret. Den gamle undervogn med støbejernsdele fra Ford, som var sensitiv overfor motormomentet er udskiftet. Den nye foraksel er konstrueret med dobbelte wishbone aluminiums dele. Nu er der også glasfiber fjedre (som Chevrolet Corvette). Den firehjulsdrevne (AWD) model føles utrolig behagelig at køre rundt i sving og rundkørsler. Den føles næsten som en baghjulstrukket bil. Den hviler på baghjulene og accelererer som en sådan. Med denne kraftfulde optimering får bilen den ydelse som den fortjener.

  • Kraft
  • FAQ
  • HVORDAN TUNER JEG MIN BIL

Kraft

Original

152

BSR

194

+ 42 HK

Moment

Original

324

BSR

377

+ 53 NM

Effekt skema
Acceleration
Interval
Gear
Original
BSR
%
80-120km/h
4
*
*
19%
80-140km/h
5
*
*
18%
100-150km/h
5
*
*
20%

Gennemsnitlig effektforøgelse 1600-4200rpm: 24.9Hp 20.1%

* Testet på lignende bilmodel udstyret med samme motor

Passer ikke 4WD

Til biler med D 4204 T9 motor

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Skriv til os, så mailer vi dig dit brugernavn og et nyt password.
Som PPC-kunde får du opdateringer uden beregning, så længe du har en gældende tuningsgaranti. Opdateringerne kommer, når eksempelvis bilfabrikanten ændrer på originalsoftware eller foretager generelle forbedringer. Hvis der er væsentlige forbedringer, vil du få besked om dette via e-mail.

Ja. Du kan lave en ”Change Car” via din PPC-side og det log-in som du har fået på mail. Der har du mulighed for at flytte din PPC3 til en anden bil og dermed kun betale for softwaren. Bemærk, at PPC’en derefter ikke kan benyttes til den gamle bil.

Del:
Køb

Vælg PPC alternativ:

PPC3

1.295,-

låne PPC

0,- Skal returneres

Flyt PPC til anden bil

Flyt PPC til anden bil

Hvis du allerede har en PPC

Denne bil skal afkodes. Vælg option nedenfor.

VCL decoder

Hvordan gøres det

VCL dealer

Hvordan gøres det

Tuning kits indeholder:

BSR Performance Software BSR Performance Software
BSR Badge BSR Badge
Hurtig levering
Sikker betaling
Montering tilbydes
Luk
Luk