Luk
Log ind
Log ind
Ny kunde?
Glemt password ?

Mercedes C-Class W205 180cdi 116Hp 2014-2018

  • Kraft
  • FAQ
  • EGR/DPF
  • HVORDAN TUNER JEG MIN BIL

Kraft

Original

116

BSR

151

+ 35 HK

Moment

Original

280

BSR

344

+ 64 NM

Effekt skema

Tuningerne passer alle drivlinietyper. (f.eks. 2WD, 4WD, man, aut, DSG). BSR tuninger er udviklet til køretøjer beregnet til motorløb

Når du køber en PPC-tuning, skal du vælge, om du vil købe PPC’en eller bruge en låne-PPC (Basic), som skal returneres. Fordelen ved at købe PPC’en er trygheden ved, at du altid kan aftune bilen og dermed føre den tilbage til originalindstillingerne, samt at du kan holde dig opdateret med den seneste software. Hvis dit serviceværksted lægger ny original software ind, kan du hurtigt tune bilen igen. PPC enheden giver også mulighed for at flytte den over til en anden bil og dermed spare PPC enhedens pris (Ca. kr. 1.500,-), når du køber en ny tuning. Denne flytning kan du selv foretage ved at logge dig ind på din egen administrationsside på www.bsr.se/ppc . Når tuningen er flyttet til en anden bil, stopper supporten på den gamle bil.
Skriv til os, så mailer vi dig dit brugernavn og et nyt password.
Som PPC-kunde får du opdateringer uden beregning, så længe du har en gældende tuningsgaranti. Opdateringerne kommer, når eksempelvis bilfabrikanten ændrer på originalsoftware eller foretager generelle forbedringer. Hvis der er væsentlige forbedringer, vil du få besked om dette via e-mail.

Ja. Du kan lave en ”Change Car” via din PPC-side og det log-in som du har fået på mail. Der har du mulighed for at flytte din PPC3 til en anden bil og dermed kun betale for softwaren. Bemærk, at PPC’en derefter ikke kan benyttes til den gamle bil.

Køb

Vælg PPC alternativ:

PPC3

1.395,- 1.641,-

låne PPC

0,- Skal returneres

Flyt PPC til anden bil

Flyt PPC til anden bil

Hvis du allerede har en PPC

Tuningkits indeholder:

BSR Performance Software BSR Performance Software
BSR Badge BSR Badge
Hurtig levering
Sikker betaling
Montering tilbydes
Luk
Luk