Nyudviklede tuninger

Flere frigivelser

Nyheder

Gennem årene har Sachs Performance koblinger været det første valg for de som ønsker bedre styrke, maksimal dynamik og høj kvalitet. Deres produkter er udviklet til højt moment og en aktiv kørestil, hvor den ekstra modstand giver bilen en mere sporty køreoplevelse. Sachs er legendarisk i branchen, og med det nye samarbejde kan vi tilbyde en serie, der dækker præstationskoblinger til mere end 23000 bilvarianter

Vi havde fornøjelsen af at besøge Emil Rosberg og hans vanvittige Volvo 242 (@rosbergracing <-instagram). Selvfølgelig måtte vi lade vores teknikere teste den i dynoen og måle denne brutale motor. Efter et par dage med test og kalibrering endte vi med et resultat på mere end 700 hk. Tjek den lille film af dynoen

https://youtu.be/VzG76iFLQAs


Giv dit Sportflow ™ udstødningssystem det rå og sporty look, det fortjener med vores nye kulfiberrør! De kommer i tre størrelser og er fremstillet ved hjælp af rettet kulfiber af højeste kvalitet. Skræddersyet og udviklet til vores Sportflow ™ udstødningssystem med samme type kulfiber, der anvendes i Formel 1.


Vi har reduceret prisen på hundredvis af tuningkits, der gennem årene har bidraget til succesen hos BSR. I vores udvalg af tuninger, der er baseret på mere end 25 års udvikling af motoroptimering, har vi lavet et bredt udvalg af populære og succesfulde tuning kits, der har bidraget til BSRs udvikling på forskellige måder. Hvad med en tuning til en Volvo V70 2,4T 200hk (2002-2003) for kr 2.895,- eller kr. 2.495,- for en tuning til en Audi A3 1,8T (2002-2004)? Besøg vores hjemmeside og se, om tuningen til din bil har fået reduceret prisen.

TIL TUNINGKITS 

Det er et stykke tid siden den store skandale, der afslørede en enorm og systematisk svindel med emissionstest på Volkswagens dieselbiler. Der er sket meget siden da, og udviklingen af ​​VAG (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) for at få styr på dette, og derfor frigiver de mange softwareopdateringer i øjeblikket. For at få det korrekt og sikre køreoplevelsen som før den var igennem softwareændringer, har det vist sig at være tæt på umuligt, og mange VW's kunder er meget skuffede. Opfattelsen er, at den nye software har en negativ indvirkning på ydeevnen og køreoplevelsen. Derfor anbefaler vi bilejere, der er berørt, at vente med opdateringer indtil VAG udgiver en software, som ikke har en negativ indvirkning på bilernes køreoplevelse.

Hvis du vil have mere information, anbefaler vi, at du forbliver opdateret via troværdige online fora og andre kommunikationskanaler, hvor forbrugerne vurderer udgivne softwareopdateringer. Svensk magasin Teknikens Värld har undersøgt og skrevet meget om dette:

ARTIKEL 

BSRs software er altid baseret på den software version, som bilen havde, da den blev indstillet og bliver nedgraderet til ældre versioner.

Nyheder aktive
Tæt
Tæt