Nyudviklede tuninger

Adria
All Seasons
Auto Trail
Autoroller
Avan
Flere frigivelser

Nyheder

Vi har reduceret prisen på hundredvis af tuningkits, der gennem årene har bidraget til succesen hos BSR. I vores udvalg af tuninger, der er baseret på mere end 25 års udvikling af motoroptimering, har vi lavet et bredt udvalg af populære og succesfulde tuning kits, der har bidraget til BSRs udvikling på forskellige måder. Hvad med en tuning til en Volvo V70 2,4T 200hk (2002-2003) for kr 2.895,- eller kr. 2.495,- for en tuning til en Audi A3 1,8T (2002-2004)? Besøg vores hjemmeside og se, om tuningen til din bil har fået reduceret prisen.

TIL TUNINGKITS 

Det er et stykke tid siden den store skandale, der afslørede en enorm og systematisk svindel med emissionstest på Volkswagens dieselbiler. Der er sket meget siden da, og udviklingen af ​​VAG (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) for at få styr på dette, og derfor frigiver de mange softwareopdateringer i øjeblikket. For at få det korrekt og sikre køreoplevelsen som før den var igennem softwareændringer, har det vist sig at være tæt på umuligt, og mange VW's kunder er meget skuffede. Opfattelsen er, at den nye software har en negativ indvirkning på ydeevnen og køreoplevelsen. Derfor anbefaler vi bilejere, der er berørt, at vente med opdateringer indtil VAG udgiver en software, som ikke har en negativ indvirkning på bilernes køreoplevelse.

Hvis du vil have mere information, anbefaler vi, at du forbliver opdateret via troværdige online fora og andre kommunikationskanaler, hvor forbrugerne vurderer udgivne softwareopdateringer. Svensk magasin Teknikens Värld har undersøgt og skrevet meget om dette:

ARTIKEL 

BSRs software er altid baseret på den software version, som bilen havde, da den blev indstillet og bliver nedgraderet til ældre versioner.

Vi gjorde det! Efter en lang periode med hårdt arbejde lykkedes vores ingeniører til tune Volvos V90 D5 med resultater som vi ikke turde håbe på. Målingerne og de samlede resultater er i gang, men de officielle værdier er ikke sat endnu. Men der er ingen tvivl om, at dette gennembrud vil åbne op for udvikling af tuning kits til alle modeller i 90-serien. Hold dig opdateret om udviklingen ved at følge BSR på Facebook.

Vi fortsætter med at udvide vores sortiment og tilbyder nu standard reservedele til bilen. Vi tilbyder mere end 7000 dele, der dækker flere hundrede tusinde bilvarianter. Webshoppen er blevet redesignet og gjort mere brugervenlig for at skabe en god shoppingoplevelse, hvor den nemt finder de rigtige reservedele til din bil. Hvis du er i tvivl om noget, er vi nu også direkte tilgængelige via den nye live chat på hjemmesiden. Vi vil fortsætte med at vokse dag for dag med det formål at skabe et komplet sortiment, der dækker så mange biler som muligt. 
Nyheder aktive
Tæt
Tæt